Alves----------------Pique-----------------Puyol---------------Maxwell
------------------------------Yaya Toure-----------------------------------
------------------------Xavi-------------Keita------------------------------
Messi---------------------------Zlatan-----------------------------Henry
Dette er laget som skal slå Atletic Bilbao i kveld. 0-0 etter 20 minutter, men alt tyder på at dette skal gå til hjemmelagets fordel. Bilbao har ikke ballen så veldig mye, men Puyol har fått gult kort. Kombinasjonen Leo Messi og Zlatan Ibrahimovic sitter snart etter et nesten mål av svensken, men det står fortsatt 0-0 til pause på Camp Nou.
49. minutter Leo Messi 1-0 etter pasning fra Zlatan! Da blir det enveiskjøring fra nå av, FC Barcelona leker mot Atletic for tiden. 61. minutter Puyol i tverliggeren på corner. 67. minutter 2-0 Leo Messi på straffe. 71. minutter 3-0 Bojan som ble byttet inn for Zlatan.
Barça fortsetter som i fjor og har snart vunnet årets første tittel, La Supercopa de España!