Friday, July 24, 2009

Tottenham - Barcelona

Da er årets sesongoppkjøring i gang og den første treningskampen gikk på Wembley hvor motstander var engelske Tottenham. Den eneste fra startoppstillingen i Champions League finalen som startet kampen var Yaya Touré, og mange spillere fra Barça Athletic fikk prøve seg i løpet av kampen. Bojan scoret Barcelonas eneste mål etter en flott soloprestasjon av Yaya Touré i det 31. minutt, og Livermore reduserte rett før slutt for engelskmennene.

Barcelona sitt spill viste tydelig hva som skjer innad i klubben og i ungdoms-avdelingen. Selv om presisjonen ikke altid var på samme nivå som hos førstelaget, var spillet eksakt det samme som vi er vant til. Artig at dette laget tidvis leker med Tottenham. Yaya Touré og muligens Pedro var best hos Barcelona.
Startoppstillingen; Jorquera, Montoya, Cáceres, Fontàs, Abidal, Touré, Víctor Sánchez, Gudjohnsen, Pedro Rodríguez, Gai Assulin og Bojan.

Spilte også; José María Rueda, Jeffrén Suárez, Rubén Rochina, Jonathan Dos Santos, Keita, Pinto, Henrique, Eduard Oriol, Espasandín og Muniesa.